Witam Próbuję zbudować radio internetowe w Arduino IDE ESP32 Problem polega na tym że mimo poprawnego wgrania programu płytka nie łączy się z wifi Nie wiem jak sobie z tym poradzić Fotki płytki i filmik z instalacją programu na płytkę poniżej
proszę o pomoc kolegów którzy już zbudowali takie radyjka
Płytka
Kompilacja
Filmik z ładowania wsadu
Dlaczego ta płytka nie wysyła sygnału sieci wifi
ps. gdzie w kodzie są odniesienia do wgranych bibliotek ?
Ten problem został pomyślnie rozwiązany Płytka ESP-32U nie chciała wysyłać sygnału wifi Zasilanie z programatora USB było zbyt niskie trzeba było przejść na powerbank i zmienić wersję pliku yoradia na nieco starszą i radyjko ruszyło od ręki
Filmik niżej
Potrzebowałbym pomocy w sprawie jak wyczyszczyć playlistę bo wgrałem pierwsze lepsze stacje ,tak dla sprawdzenia i nie wiem jak je teraz usunąć
Potrzebowałbym listy na której są między innymi polskie stacje radiowe jeśli koledzy mogli by wspomóc było by super To jest mój pierwszy projekt i w ogóle start z platformą Arduino
Dziwny że to wszystko ruszyło z taką plątaniną kabli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości