Panowie ja to bym widział na dwa sposoby - tzn to tylko nadal moje luźne wspomnienia z organizacji zlotów delfiarzy
Gdyby było chętnych np ok 100 osób kiedyś tam - to np warto przemyśleć załatwienie grupowych nawet noclegów (dla tych oczywiście, którzy gdzieś tam nie mają np rodziny itp) .... bo uwierzcie mi że przy takiej ilości ludzi to NIKT taniej sobie sam w pojedynkę nie załatwi. No ale to też jak uważacie ja tylko rzucam hasło
Nadal mówiąc np kiedyś tam o 100 osobach też ważne jest wynajęcie odpowiednio dużej sali i to jeszcze z jakimiś możliwościami typu rzutnik itp (wynajęcie z jakiejś uczelni bywa najtańsze chyba no ale trzeba by się było też dowiedzieć ile - bo ktoś tam wspomniał wyżej że być może udałoby mu się załatwić to gratis od uczelni - ale jak znam życie - to na końcu i tak będą pieniądze, a lepiej wcześniej o tym wiedzieć niż tuż przed)
Skoro nadal 100 osób to jakiś chociaż MINI-Cathernig czyli załatwienie przed salą jakichś ciepłych i zimnych napojów (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka itp) na czas przerw. (To też dużo przecież nie kosztuje - a jednak spędzić cały dzień na sucho - może być ciężko)
Dla 100 osób można także uzyskać niesamowite warunki np w lokalu na wieczór w sensie ceny za np obiado-kolację ale także napoje i to nie tylko za oranżadę
ale te mocniejsze
------------------------------------------------------------
gdyby zaś było np ze 20-30 osób - to naturalnie - raczej w grę wchodziłoby chyba TYLKO wynajęcie sali jak wyżej pisze Jaglarz
Tak czy inaczej - rzeczywiście może udałoby się zorganizować taki mini zlot w Szczecinie - porobimy zdjęcia czy tam reportaż i postaramy się dać znać na forum jak wyszło - czy fajnie czy nie
--------------
co do globalnego zlotu i wyboru miasta - to nawet patrząc na wypowiedzi powyżej w tych tematach uważam , że chyba dobrze trafiłem z propozycją tych dwóch miast: Kraków albo Wrocław hmmm?
Myślę więc - że można np utworzyć jakąś ankietę jakie miasto na zlot globalny na przyszłość - lepiej wcześniej się oswajać z miejscem przeznaczenia
www.youtube.com/mirekk36 ]