zbynio_k napisał(a):
kolego Andrzej,
gdyby to było tak trywialne jak w poradniku Mirka to nie zadawałbym głupich pytań
Przy takim podejściu, mało kto będzie chciał pomóc na forum ... więc proponuję przemyśleć na przyszłość takie dziwne podpowiedzi. Każdy pomaga jak może ...
Poza tym - rzeczywiście uruchomienie tego mechanizmu jest trywialne, ale wymaga kilku kroków. Fakt, że czasem ktoś kto zaczyna może się pogubić ... więc po prostu delikatnie proponuję odrobinkę, odrobinkę pokory do tego co się samemu robi. Bo każdy z nas jest człowiekiem i może popełnić jakiś czeski błąd.
zbynio_k napisał(a):
kolego wachcio,
niestety z innymi serwerami też nie działa
pakiety UDP są OKi bo komunikuję się z modułem po UDP
Sądzisz, że sam fakt, że ty z twojego PC'ta komunikujesz się po UDP z modułem oznacza, że pakiety UDP(NTP) nie są wycinane przez np dostawcę twojego interentu ( co już niejednokrotnie zdarzało się - po analizie podobnego problemu na forum?) ... Robiłeś jakiś test UDP(NTP) na swoim PC aby się o tym upewnić? Nawet jeśli tak - to jakoś nie opisałeś tego ...
zbynio_k napisał(a):
jestem zniesmaczony
Jakość opisu twojego problemu i lekceważące odpowiedzi - zniechęcają innych do podpowiedzi i nie dziwię się. Ja również jestem zniesmaczony twoim podejściem i to na maxa. Typowa postawa roszczeniowa.
www.youtube.com/mirekk36 ]