smart789 napisał(a):
A ja nie bardzo rozumiem , czemu tak na niego wjechaliście?!
nikt nie wjechał a ty lepiej się przyjrzyj pytaniom Akselinka to wtedy może zrozumiesz
------------------------ [ Dodano po: 3 minutach ]smart789 napisał(a):
o to chyba jest własnie forum, żeby pytać , rozmwiać i dzielić się doświadczeniami.
Oczywiście ale nie po to żeby zastąpić internet a przede wszystkim KSIĄŻKI i PODSTAWY, do których jednak warto samemu docierać nie zaś w każdym pytaniu bez ŻADNEJ WŁASNEJ inwencji prosić żeby ktoś napisał za ciebie kod bo tobie nie chce się zajrzeć do książki
Forum jest również po to aby podpowiadać poprzez wskazywanie czy to linków do internetu gdzie można poczytać o PODSTAWACH i tu w tym wątku koledzy to robią.... Forum też jest po to aby pokazywać źródła w postaci np tutułów do książek i tu również autor dostał ich bez liku - sam przejrzyj sobie ten wątek zanim napiszesz następny raz takie swoje dziwne uwagi.
Bo forum nie jest po to, żeby za kogoś czytać książki i mu tutaj na nowo je przepisywać
------------------------ [ Dodano po: 5 minutach ]smart789 napisał(a):
Jak ktoś chciałby byc taki "samodzielny" , to nie zakładał by konta na forum i nie pytał....
nie opowiadaj bzdur - bo jak ktoś dostaje link do źródłowej informacji czy do książki - to mógłby chociaż sam rzucić okiem i ew odnieść się do tego źródła i napisać czego nie rozumie ... a tu? ZERO samodzielnego podejścia - zatem żebyś dobrze zrozumiał - to nie jest forum dla takich osób które SAME nie chcą KOMPLETNIE nic zrobić
www.youtube.com/mirekk36 ]