kowal11 napisał(a):
nawet użytkownicy z wielką ilością postów + rangi "tech-support" widzę, że są pobanowani.
Panie jak ci użytkownik na forum, nie ważne jakiej rangi - z tajniaka zaczyna edytować swoje stare posty i wstawiać KROPKĘ - gdzie robi się mega bur...dello to jak myślisz co można zrobić ? Uznajesz to za kulturalne podejście ? Bo ja nie ....
Jeśli więc nie wiesz dlaczego czasem ktoś jest zbananowany to nie wymyślaj jakichś spiskowych teorii świata że tutaj się usuwa zasłużonych bo to bzdura!
Każdy ma prawo napisać do mnie i takie osoby też się zdarzają, że chce np aby usunąć jego konto oraz wszystkie posty - wtedy bez mrugnięcia oka robimy to ale PORZĄDNIE - żeby nie było śmietnika na forum ... I to dla mnie jest kulturalne - że ktoś zgłasza takie żądanie. Ja nie wnikam dlaczego.
Ale też i później inni gdy nie wiedzą dlaczego dany user zniknął - to i tak znowu zaczynają się mini rewolucje na forum - że ZNIKAJĄ zacni ludzie - że są wyrzucani i inne brednie z palca wyssane.
Jak uważasz panie kowal11 ? że jak ? Ja mam po zbanowaniu każdego albo usunięciu jego konta pisać ELABORAT na forum na ten temat ? Opisy jakieś robić - i kto to później przeczyta jak będzie kilkaset takich opisów - ty ? No wolne żarty ....
Najpierw to trzeba sobie zdać sprawę jak działa forum i jak się je utrzymuje a później można sobie wymyślać. Tylko nie odbierz tego zaraz że ja mam do ciebie jakieś pretensje - ot wyjaśniam co i jak się dzieje. I to nie jest pierwszy raz gdy to wyjaśniam - a trafiłeś wcześniej gdzieś na forum na takie wyjaśnienia? Pewnie nie ... więc sobie pomyśl co będzie z następnymi którzy nie trafią na ten post.
W związku z powyższym
kowal11 napisał(a):
Może jakiś system oznaczania tematów, które z biegiem czasu i kasowaniem postów/użytkowników straciły swój sens i nie wiadomo o co tam chodzi?
Nie obraź się ale to kompletnie bez sensu pomysł ... Myślisz że ktoś ma czas na takie zabawy w kółko graniaste ? Tak tak - bo to by wyszło na taką przedszkolną troszkę zabawę z oznaczeniami, szukaniem ich, legendą co oznaczają oznaczenia, wyjaśnienia do oznaczeń i tak dalej - i tak dalej i tak dalej ....
www.youtube.com/mirekk36 ]