Kanał - ATNEL tech-forum
Wszystkie działy
Najnowsze wątki

Teraz jest 25 lis 2024, o 00:26

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 wrz 2016, o 19:43 
Użytkownik

Witam wszystkich
W związku z tym, że Minister Finansów i Budżetu Domowego (czytaj: żona) obiecała dołożyć się do nowej płytki w wersji 1.05 (paru innych gadżetów nie wymieniłem, żeby jej nie zniechęcać :mrgreen: ) "zmuszony" zostałem do zdobycia większej części środków pieniężnych na jej pozyskanie. Tak więc z bólem i niechęcią dokonałem przeglądu zasobów aby wyselekcjonować parę rzeczy, które mógłbym zamienić na żywy pieniądz. A ponieważ cel jest szczytny (nowa płytka), to może będzie mi trochę lżej się ich wyzbyć. Do rzeczy.

UWAGA! Nowe, niższe ceny. Brać, kupować, nie żałować. Taniej już nie będzie!
Sprzedam następujące przedmioty:

1. Płytka ATB w wersji 1.03 używana, zakupiona pod koniec 2011 roku u Mirka. Stan bardzo dobry, nic nie uszkodzone, od spodu przykręcona przezroczysta pleksa ochronna. W zestawie: kabelek do programatora, Atmega 32, dioda IR, wyświetlacz LCD zielony, oryginalna przetwornica zasilająca, kwarc 16 Mhz. NOWA CENA - 120 zł plus koszty przesyłki..

PŁYTKA SPRZEDANA.

Zdjęcia przedmiotu:

ObrazekObrazekObrazek

2. Płytkę STM32F0 Discovery nowa, nie używana, niestety nie pamiętam, gdzie ją nabyłem. Cena 35 zł plus koszty przesyłki.
Płytka Discovery - SPRZEDANA
Zdjęcie przedmiotu:

Obrazek

3. Płytkę MSP430 Value Line Launchpad, nowa, nie używana, nie otwierana, zapakowana fabrycznie w folię, kupiona bezpośrednio w Texas Instruments. NOWA CENA - 30 zł + koszty przesyłki.

Zdjęcia przedmiotu:

ObrazekObrazek

4. Płytkę Stellaris Launchpad LM4F120, nowa, nie używana, nie otwierana, zapakowana fabrycznie w folię, kupiona bezpośrednio w Texas Instruments. NOWA CENA - 40 zł + koszty wysyłki.

Zdjęcia przedmiotu:

ObrazekObrazek

5. I przedmiot, z którym najtrudniej mi się rozstać, ale mam obie jego wersję: tzw. "miękką" i "twardą". Szkoda, żeby miała tylko leżeć nie używana, może ktoś skorzysta z zawartej w niej wiedzy. Do sprzedaży idzie miękki greenbook. Książka pt. "Język C Pasja Programowania" autorstwa Mirka. Zakupiona oczywiście bezpośrednio u Mirka, nie używana, stan - NOWA. Nic nie zagięte, brak plam, śladów używania, leżała na półce w okładce (z Gazety Prawnej :lol: ). Książka posiada dedykację autora dla Jacka (czyli dla mnie). Stąd żal mi się z nią rozstawać, ale z drugiej strony niestety szkoda, że leży nie wykorzystana. Do książki załączona oczywiście płyta - cena 90 zł + koszty przesyłki.

Książka sprzedana
Zdjęcia przedmiotu:

ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Na koniec dwie kwestie:
Pierwsza - licencje i prawa do używania programów: w przypadku płytki ATB 1.03 - mkAVR Calculator, w przypadku książki Pixel Factory oczywiście za zgodą ich autora i po dopełnieniu formalności z Mirkiem przejdą na własność kupujących. Kwestie dotyczące ich przekazania pozostawiam jednak ich nabywcom. Z chwilą sprzedaży wymienionych przedmiotów zrzekam się wszelkich praw do nich na rzecz kupującego.

Druga - cennik kosztów przesyłki: Poczta Polska - nie polecam tego "medium" pocztowego, ale jak się ktoś uprze, to paczka ekonomiczna coś koło 10 zł (jak będzie więcej, to już sam dopłacę). Paczkomat InPost - też chyba 10 zł (jak będzie drożej, to sam dopłacę). Polecam tę formę przesyłki, niestety raczej nie będę miał możliwości przesłać kurierem, poza Pocztexem, którego zdecydowanie nie polecam.

Na wszystkie pytania dot. sprzedawanych przedmiotów chętnie odpowiem, a w razie potrzeby doślę bardziej szczegółowe zdjęcia na życzenie kupujących.

Ostatnio edytowano 5 sty 2017, o 12:23 przez worner, łącznie edytowano 1 raz

cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 5 sty 2017, o 09:15 
Użytkownik

Skąd jesteś interesuje mnie ATB 1.03 do ćwiczeń z bluebookiem ?

PostNapisane: 5 sty 2017, o 10:53 
Użytkownik

Piaseczno k. Warszawy

PostNapisane: 5 sty 2017, o 18:20 
Użytkownik

To wyślesz inpostem wszystko uzgodnimy na pw

Strefa czasowa: UTC + 1