Powiedz mi - a co ma wspólnego w ogóle takie coś czy MkAvrCalculator osbługuje jakiś tam inny zestaw uruchomieniowy ? Jaki to ma związek ?
Pytanie może być zasadne czy MkAvrCalculator będzie współpracował np z jakimś programatorem (ale na to zwykle odpowiedź można znaleźć w AVRDUDE bo jak coś jest na liście AVRDUDE to zwykle i MkAvrCalculator to obsługuje. Tylko żeby nie było tak - jak to kiedyś mi histerię odstawił jakiś użytkownik, który zakupił sobie programator AVR DRAGON za kilka stów, i stwierdził że mu nie działa to z MkAvrCalculatorem i ja mam mu to zrobić a go to nic nie obchodzi, bo on płaci i on wymaga!)
Podsumowując ja nie wiem i nie znam KOMPLETNIE tego programatora o którym piszesz w pkt.2, nie wiem też co masz za gimnastykę i powiem ci że przykro mi ale nawet nie pomogę ci w tej gimnastyce .... Zawsze można zwrócić się o pomoc techniczną do swojego producenta programatora albo sprzedawcy o taką pomoc.
Ja oferuję ZAWSZE pomoc techniczną i to na dobrym poziomie gdy ktoś u nas zakupi produkt - nigdy nie zostaje sam z problemem.
www.youtube.com/mirekk36 ]