Witam. Robię dość prosty projekt wykorzystujący komunikację radiową. W tym przypadku korzystam z modułu CC1101 firmy TI. Mam problem już na samym początku z konfiguracją owego modułu. Zalecane jest stosowanie oprogramowania firmy TI, mianowicie SmartRF Studio. W poradniku do tego programu, jest napisane, że można podłączyć się modułem do komputera używając swojej płytki. Jednakże czy aby na pewno? Możliwe, że coś źle rozumiem, dlatego program SmartRF Studio nie wykrywa mi mojego urządzenia. Może ktoś kiedyś korzystał z tego modułu radiowego i wie jak go skonfigurować? Do samej konfiguracji używam płytki Nucleo-L053R8, po poprawnej konfiguracji wytrawiona zostanie płytka, z głowną jednostką będącą AVRem. Poniżej zamieszczam zdjęcie z tego poradnika, by ograniczyć was czas na pomoc mi w tym jakże prostym projekcie... Czy przypadkiem SmartRF Evaluation Board to nie jest mój moduł CC1101?
Pozdrawiam.
[EDYCJA] Dobra już rozumiem: SmartRF Evaluation Board to może być np CC Debugger, a "my own board" to jest moduł RF spoza firmy TI. Jednakże, nie ma innego sposobu, by go skonfigurować nie kupując nowych urządzeń?