Jado napisał(a):
jeszcze chwila, a ludzie zaczną "odpływać na inne fora", bo się zniechęcą do panującej tu atmosfery
Każdy znajdzie dla siebie jakieś forum ... a to forum, nie ma ambicji być NAJ-większym, NAJ-lepszym, NAJ-ważniejszym, NAJ-mądrzejszym, NAJ-jaśniejszym, NAJ...NAJ....NAJ.... itd
to forum - to grupa ludzi, którzy rozumieją się bez słów regulaminu, którzy lubią i cenią sobie PONAD wszystko kulturalne zachowanie i takie właśnie traktowanie się nawzajem, którzy nie obnoszą się ze swoją wiedzą jak ze złotym jajem, którzy mają dystans do siebie, którzy sami siebie traktują jako początkujących, którzy w końcu widzą - że tu można odpocząć i się pobawić ... zamienić słowo ze znajomym, pomóc komuś ale i samemu otrzymać poradę ...., którzy w końcu cenią sobie spokój i przyjazne nastawienie
i to jak na razie świetnie się udaje ....
a że część ludzi odchodzi - bo nie rozumie tego wszystkiego, bo traktuje to jak dziecinadę, .... trudno ... no właśnie po to są inne fora ... i dobrze, że są ... to jest zaleta a nie wada panie kolego
a ty pisząc to:
Jado napisał(a):
do tak nie lubianej tu Elektrody?
Nie za bardzo rozumiesz - że forum elektroda to tylko forum - takie samo jak każde inne i co tu go nie lubić ? Jak już, to może chodzić o pewną grupę ludzi, którzy opanowali akurat "teraz" to forum ... którzy wprowadzają tam specyficzną i niezbyt miłą atmosferę .... i to tyle - widać im tak dobrze - więc nie pozostaje nic innego jak życzyć im WSZYSTKIEGO NAJ....lepszego w nowym 2015 roku, więcej uśmiechu, wyrozumiałości i próby spojrzenia na wszystko z pewnym dystansem - bez zaciekłości i bez tego NAJ... NAJ.... NAJ.... a czas płynie, ludzie odchodzą - także i z tamtego forum - nie tylko z naszego ... i ja jestem przekonany - że i tam kiedyś będzie fajnie ... tylko dajmy dobry przykład
www.youtube.com/mirekk36 ]