oficerJK napisał(a):
W opcji Pana Mirka potrzeba i przejściówkę i wyświetlacz co niestety jak na młodego amatora nie wiem czy jest przystępne cenowo
Absolutnie nie chcę być nieuprzejmy, ale chyba kolega początkujący amator sam szuka sobie i z dużym powodzeniem wynajduje oraz mnoży problemy. Ludzie bez mrugnięcia okiem zaczynają od gołego procka ATmega8 .... nawet bez żadnej książki , zestawu, przejściówki - czegokolwiek ...
A jeśli są tańsze książki to czemu ich nie kupisz tylko tutaj piszesz że coś jest za drogie ? W dzisiejszych czasach (na szczęście!) ... mamy ogromny wybór we WSZYSTKIM ... także w tym jak wystartować - - podpowiadam jeszcze raz, kup tańszą książkę i inne produkty u konkurencji czy ja kolegę zmuszam do czegokolwiek żebym musiał wysłuchiwać - że czegoś u nas nie da się kupić ? ... Zapewniam cię, że się da i mnóstwo ludzi to potwierdza codziennie.
Proponuję więcej optymizmu, mniej narzekania, więcej zdroworozsądkowego podejścia, wybrania tego co dla ciebie najlepsze i działamy - a nie chodzimy i narzekamy. Tak zaczniesz dużo szybciej i zrobisz dużo więcej.
www.youtube.com/mirekk36 ]