pietszyk napisał(a):
Jeszcze nie mam pełnej wersji
Ale to mnie najbardziej zastanawia zawsze - dlaczego ludzie tak się bronią rękami i nogami przed wersją FREE ? przecież w niej także masz dokładnie to samo avrdude do zainstalowania i za free więc w czym problem ?

o co kaman ?

pietszyk napisał(a):
Jak to jest Mirku z Twoim programem można go używać do celów komercyjnych?
Program w tej samej cenie jest zarówno do wykorzystania komercyjnego i niekomercyjnego. Podobnie z wersją Free

... A jeśli chodzi o licencję na pełną wersję - to pozwala ona na korzystanie z niej na DOWOLNEJ liczby komputerów w domu albo we własnej firmie ... Tyle że jeśli chodzi o firmę - to w jednej lokalizacji (oddziale firmy- pod jednym adresem) a jeśli firma ma inne oddziały to wypadałoby kupić wtedy np dodatkową licencję na drugi oddział - więc to chyba w stosunku do symbolicznej ceny niezłe warunki co ?

pietszyk napisał(a):
Ciekawi mnie czy takie oszukiwanie (jak moje) avrdude działa w każdym przypadku.
Nie rozumiem o jakim oszukiwaniu mówisz
pietszyk napisał(a):
A skoro mowa o MkAvrCalculatorze jak to jest z licencją gdybym np chciał przenieść program z komputera stacjonarnego na netbooka?
pisałem wyżej

możesz sobie licencję odpalać na wszystkich własnych komputerach bez ograniczeń - program nie ma żadnych restrykcji a ja liczę i tak tylko na uczciwych użytkowników

www.youtube.com/mirekk36 ]