fysiek napisał(a):
to okazuje się że cztery warstwy zbrojonego betonu (mieszkanie na 3 piętrze) to zdecydowanie za dużo
Matko jedyna
.... a kolega sądził że da radę tak ?
no to śmiałe marzenia kolega posiada
fysiek napisał(a):
Słyszałem tez o magicznej komendzie ATI2,
Po prostu magia
... sorki no troszkę żartuję sobie ale żeby liczyć na transmisję przez stropy ? na 3 piętro ... a teraz jeszcze jakieś magiczne komendy
...
fysiek napisał(a):
ATI2, która to niby umożliwia zmianę parametrów kocówki mocy, ale u mnie zwraca błąd (ERROR w terminalu)...ATI1 działa normalnie.
Panie kochany litości please
... komendy ATIx niczego nigdy nie ustawiają i nie zmieniają, to są komendy informacyjne. AT I(nfo) ... a numerki pozwalają zwracać różne dane na temat modułów które obsługują komendy AT
Na koniec - proszę zrozumieć co oznaczają STANDARDY. Akurat BTM-222 działa w standardzie Class1 (czyli zasięg MAX do 100m) i nie więcej. I nie ma tu żadnych ale to żadnych możliwości jakichś regulacji mocy nadawczych
no to to już pomysły lekko jakby z kosmosu.
Moduły w których można regulować mocą ale nie mające NIC WSPÓLNEGO z Bluetooth to np wszelkiej maści RFMxxx firmy HopeRf, no może nie wszystkie ale sporo z nich ma takie możliwości. Tyle że też mają ograniczenia co do zasięgu ... a jedyne gdzie można powalczyć antenami to całkowicie otwarta przestrzeń.
www.youtube.com/mirekk36 ]