kisoft napisał(a):
wiem, wiem ale jak nie potrafi odpowiedzieć to pisze tak " z jakiegoś powodu widniejesz jako nielicencjonowany użytkownik, skontaktuj się z supportem b4a i temat się kończy. Generalnie nasz koszerny przyjaciel jest bardzo pomocny.
Jeśli dalej kolega będzie rozpowszechniał na tym forum takie głupoty to pomogę koledze zmienić forum i na innym będziesz już mógł sobie jeździć jak po łysej kobyle ....
kisoft napisał(a):
Oczywiście pisałem już do supportu w sprawie aktualizacji i problemu z kluczem ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi.
kisoft napisał(a):
No i się dowiedziałem, od jakiegoś czasu jestem zablokowany na forum b4a a wszystko przez mój wredny charakter i niewyparzony język. Moje posty są usuwane i wiadomości kasowane i dostanę aktualizację jako ostatni ( należę do czarnej listy wykluczonych).
i bardzo dobrze
kisoft napisał(a):
Oj jak teraz żałuję że wdałem się w pyskówkę z tym niemcem, będę musiał z tym żyć i cierpliwie czekać ( taka sytuacja nie jest mi obca już tyle razy byłem wykluczany i wyrzucany z różnych społeczności)
Dobrze, że chociaż dostrzegasz ten swój "wredny charakter i niewyparzony język." ja też to powoli ci coraz bardziej dostrzegam, bo nagle się okazuje, że u ciebie WSZYSTKO co tylko możliwe nie działa - a postawę masz mega roszczeniową.
Co z tego, że dostrzegasz że masz taki wredny charakter i niewyparzony język, jeśli z pełną świadomością działasz w ten sposób dalej - chore
Powtórzę więc - jeśli i na tym forum będziesz prezentował się w podobny sposób, uwierz mi pomożemy ci przenieść się do innej społeczności i tam będziesz mógł od nowa komuś przeszkadzać ok ?
No chyba że w końcu (może na święta) wyciągniesz jakieś wnioski i zaczniesz inaczej postępować
Również życzę zdrowych i spokojnych świąt
www.youtube.com/mirekk36 ]