Kanał - ATNEL tech-forum
Wszystkie działy
Najnowsze wątki



Teraz jest 10 sie 2022, o 00:42


Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 gru 2021, o 21:45 
Offline
Nowy

Dołączył(a): 11 kwi 2020
Posty: 12
Pomógł: 0

Witam. Spotkałem się dziś z takim problemem, nie mogę wykonać build w każdym szkicu. Reinstalowałem już eclipsa, i nawet wszystko na nowo ustawiałem i wciąż ten sam problem wyskakuje, coś nie tak z toolchine? W mkclips wszystko działa jak należy tylko eclips ma problem, a zależy mi na tym by zadziałał. Z góry za pomoc dziękuję. Wersja eclipsa 2021-12 (4.22.0), sys Win10


ObrazekObrazekObrazek



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 11 gru 2021, o 21:50 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 03 paź 2011
Posty: 26841
Lokalizacja: Szczecin
Pomógł: 1026

wyłącz na chwilę antywira i sprawdź

_________________
zapraszam na blog: http://www.mirekk36.blogspot.com (mój nick Skype: mirekk36 ) [ obejrzyj Kurs EAGLE ] [ mój kanał YT TV www.youtube.com/mirekk36 ]



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 11 gru 2021, o 22:00 
Offline
Nowy

Dołączył(a): 11 kwi 2020
Posty: 12
Pomógł: 0

Wyłączenie defendera nic nie pomogło



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 11 gru 2021, o 22:08 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 03 paź 2011
Posty: 26841
Lokalizacja: Szczecin
Pomógł: 1026

coś mi się te twoje ścieżki nie podobają

_________________
zapraszam na blog: http://www.mirekk36.blogspot.com (mój nick Skype: mirekk36 ) [ obejrzyj Kurs EAGLE ] [ mój kanał YT TV www.youtube.com/mirekk36 ]



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 11 gru 2021, o 22:11 
Offline
Nowy

Dołączył(a): 11 kwi 2020
Posty: 12
Pomógł: 0

Były i oryginalnie ustawione i toolchine tak samo reinstalowałem, zawsze wyskakuje ten sam błąd. Takie ustawiłem bo skoro mkclips działa i bulid sie robi to tak samo w eclipse ustawiłem z nadzieja ze zadziała ale nic z tego. Może czegoś w samym windowsie brakuje, już sam nie wiem



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 12 gru 2021, o 20:47 
Offline
Użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2011
Posty: 695
Lokalizacja: Zielona Góra
Pomógł: 74

A nie masz spacji pomiędzy "AVR Toolchain" coś tak to dziwnie wygląda na zrzucie.

_________________
pozdrawiam
phill2k



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 25 gru 2021, o 13:36 
Offline
Nowy

Dołączył(a): 11 kwi 2020
Posty: 12
Pomógł: 0

Problem rozwiązany za pomocą reinstalacji systemu.



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Sitemap
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group phpBB3.PL
phpBB SEO