Witam.
To mój pierwszy post na Forum, więc przede wszystkim chciałem się przywitać. Jeśli chodzi o C i AVR-y, to jestem ( mam nadzieję, ze na razie

) kompletnym laikiem. "Zjadłem zęby" na pisaniu dość poważnych projektów w .asm, na uC jakie większość z Was zna chyba tylko z muzeum... No ale do rzeczy. Jest taki trywialny fragment kodu:
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
Zdefiniowałem sobie nowy typ danych jako TIMERY. Później deklaruję: strukturę TIMERS i wskaźnik do struktury TIMERS_WSK. Myślałem, że elementy timer_1s obu tych struktur będą inkrementowane, czyli zmienne i i j będą w pętli inkrementowane. Niestety, to mi tak nie działa - o ile przy dostępie bezpośrednim do elementu struktury TIMERS.timer_1s wszystko jest ok., o tyle w wypadku dostępu poprzez wskaźnik to nie chce działać, nie mam pojęcia, co robię źle

. Co ciekawe, w symulatorze AVR Studio ten fragment działa zgodnie z moimi oczekiwaniami ( oczywiście po wyłączeniu optymalizacji ), o tyle "na żywo" już nie chce. Pomóżcie mi proszę.
Pozdrawiam serdecznie, QuadMan.