Ja się tak zastanawiam, skąd się u ludzi bierze taka chęć do utrudniania sobie życia na własne życzenie
A tak z ciekawości zapytam - "po kiego groma kolega zagląda w jakieś tam kocie okno "Include Browzsers" ???? "
Szok !!!!
Daj Pan sobie spokój z tym oknem, weź je zamknij i nie otwieraj na razie, jeśli nie jesteś pewien do czego ono służy
nie mówię tego złośliwie - po prostu sam go nigdy jeszcze nie użyłem a teraz jak patrzę to też zawsze jest na sztywno tam ATmega32 pomimo że zmieniam procek np na ATmega16
I nie tylko nie wiem , tak na gorąco z czego to wynika, ale nawet nie mam czasu i chęci w to wnikać niestety
Jeśli więc już zapomnisz o tym dziwnym oknie, to zrób (wykonaj) opcję CLEAN (tak jak to jest pokazane w lekcjach video) i zobacz co się wyświetliło w oknie (zakładce) "CONSOLE" ...... to tamtejsze informacje są dla ciebie najważniejsze. Jak przewiniesz po kompilacji to okno suwakiem do samej góry to zobaczysz wyraźnie dla jakiego procka poszła kompilacja
Tak więc to co opisujesz to jakiś "fantomowy i sztuczny" problem, który sam sobie utworzyłeś zaglądając w to okno.
Nie mówię, że ono jest niepotrzebne - ale pewnie trzeba poszperać głębiej w Eclipse żeby dojść co z nim i jak.
Sprawdź to co opisałem i napisz czy w konsoli masz wszystko w porządku.
Tylko pamiętaj - NIGDZIE w kodzie programu nie dawaj ręcznie #includa z plikiem nagłówkowym procesora ok?
www.youtube.com/mirekk36 ]