ATB WiFi Motherboard - czyli nowe środowisko developerskie IoT dla modułów ESP8266 - szczególnie z Firmware ATNEL ale nie tylko.
Właśnie powstała nowa niesamowita płytka w naszej firmie, warto zobaczyć do czego jest, jak może się przydać i dlaczego niesamowicie ułatwia życie - czyli tworzenie prototypów własnych urządzeń opartych o nasze moduły ATNEL WIFI ESP - nawet bez konieczności ich programowania we własnym zakresie. Wszystko do skonfigurowania docelowo za pomocą zwykłych komend AT - dzięki czemu może być używana z dowolną rodziną mikrokontrolerów od AVR/PIC 8-bit aż po ARM/STM 32-bit. Wsparcie nie tylko dla Bootloadera AVR lecz także dla sprzętowego bootloadera w KAŻDYM procku STM! Sprawdź sam - zapraszam na krótki filmik.
Witam, kiedy mozna sie spodziewac dokumentacji do Atnel WIFI ESP Motherboard? zamowilem golasa i chcialbym sobie juz podzespoly zamowic zebym pozniej nie musial czekac, tylko jak dostane plytke odrazu sie za nia zabrac. Albo czy moglby dostac tylko liste podzespolow?
Witam, kiedy mozna sie spodziewac dokumentacji do Atnel WIFI ESP Motherboard? zamowilem golasa i chcialbym sobie juz podzespoly zamowic zebym pozniej nie musial czekac, tylko jak dostane plytke odrazu sie za nia zabrac. Albo czy moglby dostac tylko liste podzespolow?
Mam nadzieję, że już w tym tygodniu wszystko będzie na stronie
Witam Czy mozecie podac jakis przyblizony czas wysylek ATB WiFi Motherboard, juz prawie dwa miesiace po terminie i zadnej informacji na ich temat.
Rozumiem, że napisanie maila do firmy, bezpośrednio do Pawła pawel@atnel.pl który zajmuje się wysyłkami to graniczy już dla Pana z cudem i niemożliwością? Są też telefony do firmy. A informacje podajemy tyle że nie każdy do nich dociera. Za to setki osób spokojnie piszą maile albo dzwonią i otrzymują pełne informacje.
Przepraszam ze zapytalem, nie wiedzialem ze to tajemnica, prosze usunac moje wpisy, ja niestety nie mam takiej mozliwosci, Pozdrawiam
Żadna tajemnica - wszędzie informujemy że mamy spore opóźnienie, a Paweł robi co może i bardzo chętnie odpowiada na maile i precyzyjnie wyjaśnia co i jak - bo to on się tym zajmuje. Ale z kolei on nie bywa tu na forum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości