Jeśli mogę, to powiem coś tak od ciebie. Może i są osoby, którym forma Mirkowych poradników nie odpowiada, ale w****c ich. To ich sprawa. Bardzo podoba mi się w poradnikach naszego przewodnika to, że nie są one takie sztywne i bezosobowe. Osobiście twierdzę, że dużo przyjemniej się słucha ich w takiej formie, jak są i z tego, co oglądałem, były. Co do długości - nie sztuka rzucić kawałem kodu, pokazać jak działa i coś w skrócie dopowiedzieć. Sztuką jest tłumaczyć każdy krok, jak to robi Mirek. I jak sam wspominał - nie wszystko można opisać w książce i nie o wszystkim nagrać poradnik. Jednak Mirek potrafi znaleźć ten 'złoty środek'. Potrafi o 1 w nocy skłonić człowieka, by położyć się o godzinę później spać i z ciekawością posiedział, posłuchał i nie zasnął. I niech ktoś mi pokaże innego takiego przewodnika? Wątpię. Jest niesamowicie cierpliwy przy tym wszystkim.
Dlatego takie rady: - Poradniki są dla Ciebie zbyt długie? To ich nie włączaj - Spodobał się poradnik - wspomóż Mirka łapką, lajkiem czy komentarzem. - Nie lubisz Mirka - Twoja prywatna sprawa. Zachowaj to dla siebie,a forum zablokuj i nie wchodź na nie. Oszczędzisz sobie i innym nerwów. - Nie chcesz pomóc, to chociaż nie przeszkadzaj.
Sorki za ostre słowa, ale chyba każdy zrozumie czy coś się tyczy jego osoby, czy nie.
Mirku, dziękuję.
|