Jak to kiedyś ktoś powiedział nie samą pracą człowiek żyje tak ja może dołożę nie samą elektroniką i programowaniem
choć dla wielu to życiowa pasja to zawsze coś tam jeszcze jest dodatkowego... No i tak jest też właśnie u mnie po za pracą i moim elektronicznym hobby jest jeszcze jedna zajawka. Otóż bardzo lubię jeździć na rolkach, po mieście za miastem w dłuższe trasy. Trwa to już jakiś czas więc i kilku wspólników do wspólnego szaleństwa na ośmiu kołach się z znalazło. No dobra dość wstępu
przejdę do sedna sprawy, w ubiegłym roku udało nam się wyjechać na kilka imprez rolkowych typu Nightskating Warszawa i po dłuższym namyśle postanowiliśmy założyć jakąś grupę, założyć profil na facebooku zrobić stronkę, ogólnie trochę wyjść z podziemia, a że jest nas nie wielu w naszym mieście to i mamy na celu powiększenie naszej grupy na wspólne rolkowe wypady.
Problem jaki powstał, to może śmieszne, ale ciągle nie możemy jakoś wymyślić sobie nazwy i tu gorąca prośba o burzę mózgów i pomoc szanownych kolegów i koleżanek, może wam coś przyjdzie fajnego do głowy, bo nie wiem czy po trzydziestce już ciężej się myśli czy co???
Według mnie nazwa powinna być w miarę krótka i kojarząca się z tym co grupa robi np. w stylu:
"Łączą nas rolki" czy "Kraków Rolki i MY" obie używane.
A więc tak: Jeździmy na rolkach, pochodzimy na razie z duch miejscowości z powiatu piskiego na Mazurach.
Chciał bym aby, nazwa jakoś nawiązywał do rolek i Mazur, chodzi między innymi o rozpoznawanie przez innych że nie jesteśmy miejscowi tylko przyjezdni na imprezie rolkowej. no i nie chciał bym powielać nazw typu: Mazury Rolki i MY.
Bardzo proszę o jakieś pomysły propozycje może komuś coś fajnego przyjdzie do głowy.
Z góry wielkie dziękuje