Jarecki napisał(a):
W czym taką fajną apke napisałeś?
Aplikacja napisana w programie Visual Studio 2013 w C#
Jarecki napisał(a):
jaki to standard bluetootha?
Bluetooth 2.0 + EDR
Krauser napisał(a):
Co do uwag to na schemacie używaj tylko dużego F przy pojemnościach i małego k przy rezystorach.
Dziękuję, już poprawione
Antystatyczny napisał(a):
Płytka bardzo zgrabnie wykonana (jak cynujesz druk?)
Cynowana Pasta do lutowania z cyną LB3.
Jeśli miałbym zrobić raz jeszcze ten sterownik to na pewno moduł umieścił bym równolegle nawet teraz nie było by większego problemy wystarczyło by go minimalnie przesunąć umieścić piny kątowe i nie ma problemu jakąś obudowę dopasować np. na szynę DIN i super.
Ale celowo do pracy inżynierskiej umieściłem go stojąco żeby głównego bohatera projektu było widać na pierwszym planie
a w razie czego mogę bez problemu wymienić go na inny model.
Antystatyczny napisał(a):
3. Na wyświetlaczu widzę napis "Hiz". Ten parametr oznacza histerezę? Jeśli tak, to może warto zamienić to na "His?
Tak to muszę zmienić zdecydowanie lepiej będzie "His"
Urządzenie może pracować jako sterownik czasowy, sterowanie całym tygodniem było by to fajnym rozwiązaniem nie powiem myślałem o tym, ale zastanawiałem się czy komisja by to doceniła , bo na moje umiejętności trochę czasu by mi to zajęło zaprojektowanie aplikacji i rozszerzenie kodu i dość spory kawałek, gdyby był to projekt komercyjny na pewno bym to zrobił bo bardzo przydatna funkcja. Ale kto wie może jak mi starczy czasu to się pobawię !
mirekk36 napisał(a):
pytanie do autora - dlaczego założyłeś ten wątek w dziale "Luźne dyskusje?" Nie chciałeś w "DIY projekty sprzętowe?" bo tam się to nadaje przecież .... przenieść to do DIY ? czy ma tutaj zostać ?
Hmm... No bo pomyślałem sobie że jeśli umieszczę to w DIY to trochę bardziej powinienem opisać mój projekt , pokazać kod programu może pliki .sch i .brd , no a wiadomo na razię nie mogę , po obronie na pewno opublikuję tutaj mój projekt może komuś się do czegoś przyda
, no ale jak uważasz że nadaje się to do działu DIY no to nie widzę przeszkód
Chciałbym wszystkim Wam podziękować za miłe słowa, docenienie moich starań teraz dalsza część pójdzie z górki będzie mi łatwiej wiedząc, że nie zrobiłem czegoś co się do niczego nie nadaje.