Witam. Chciałbym poprosić o pomoc odnośnie wykonywania kopii projektu.
Po skopiowaniu poprawnie skompilowanego całego projektu wyświetla mi następujący błąd(w tym skopiowanym
):
Kod:
**** Build of configuration Release for project copy Naswietlarka ****
make all
Building file: ../LCD/lcd44780.c
Invoking: AVR Compiler
avr-gcc -Wall -Os -fpack-struct -fshort-enums -std=gnu99 -funsigned-char -funsigned-bitfields -mmcu=atmega32 -DF_CPU=8000000UL -MMD -MP -MF"LCD/lcd44780.d" -MT"LCD/lcd44780.d" -c -o "LCD/lcd44780.o" "../LCD/lcd44780.c"
Finished building: ../LCD/lcd44780.c
Building file: ../functions.c
avr-gcc -Wall -Os -fpack-struct -fshort-enums -std=gnu99 -funsigned-char -funsigned-bitfields -mmcu=atmega32 -DF_CPU=8000000UL -MMD -MP -MF"functions.d" -MT"functions.d" -c -o "functions.o" "../functions.c"
Finished building: ../functions.c
Building file: ../main.c
avr-gcc -Wall -Os -fpack-struct -fshort-enums -std=gnu99 -funsigned-char -funsigned-bitfields -mmcu=atmega32 -DF_CPU=8000000UL -MMD -MP -MF"main.d" -MT"main.d" -c -o "main.o" "../main.c"
Finished building: ../main.c
Building target: copy Naswietlarka.elf
Invoking: AVR C Linker
avr-gcc -Wl,-Map,copy Naswietlarka.map -mmcu=atmega32 -o "copy Naswietlarka.elf" ./LCD/lcd44780.o ./functions.o ./main.o
avr-gcc.exe: Naswietlarka.map: No such file or directory
make: *** [copy Naswietlarka.elf] Error 1
Próbowałem poprzez zwykłe skopiowanie prawym przyciskiem oraz tak jak jest u Pana Mirka w tutorialu na płycie poprzez otworzenie nowego projektu i import poszczególnych plików i odznaczeniu funkcji debug. nadal to samo.
Widzę, że jest to błąd linkera, ale jak to możliwe skoro skopiowałem projekt, który kompiluje się poprawnie? Pozdrawiam