Kanał - ATNEL tech-forum
Wszystkie działy
Najnowsze wątki



Teraz jest 21 lis 2017, o 01:59


Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 sty 2014, o 21:42 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): 16 paź 2013
Posty: 50
Pomógł: 0

Witam
Mam problem, nie mogę zaprogramować procka i mam taki komunikat:

Obrazek

Czy istnieje jakiś upgrade do tego procka?

_________________
Heniu



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 17 sty 2014, o 21:47 
Offline
Uzytkownik zasłużony dla forum.atnel.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 lip 2012
Posty: 2064
Lokalizacja: Leżajsk / Kraków
Pomógł: 403

Wybierz ATMEGA644P


Autor postu otrzymał pochwałę

_________________
Alyson Vane



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 17 sty 2014, o 22:24 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): 16 paź 2013
Posty: 50
Pomógł: 0

sprawdzałem ale nic nie mogę zaprogramować

ten sam wsad pod AS6 bez żadnego problemu

tym samym programatorem

------------------------ [ Dodano po: 3 minutach ]

ale chyba mam problem z kopilacją

------------------------ [ Dodano po: 21 minutach ]

Ok
Problem rozwiązany

_________________
Heniu



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Sitemap
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group phpBB3.PL
phpBB SEO