karolek napisał(a):
w tym ze szanowny kolega sunriver opisuje to po "łepkach"
Gdyby nie fakt, że na tym forum obowiązują jak słusznie napisał inny kolega:
Nefarious19 napisał(a):
Na tym forum panują pewne niepisane zasady uczciwości i dobrego smaku wypowiedzi.
I zarówno on, oraz wielu innych - poza tym, że to rozumieją bez słów to jeszcze wolą aby tak było - nie potrzeba do tego żadnych regulaminów ...
Więc gdyby nie fakt, że obowiązują tutaj te niepisane zasady to na tą wypowiedź, aż jeszcze raz ją zacytuję:
karolek napisał(a):
w tym ze szanowny kolega sunriver opisuje to po "łepkach"
odpowiedział bym z chęcią w takim samym stylu - no ale bym przegiął i złamał nasze niepisane zasady .....
Muszę jednak wspomnieć - że jest to wypowiedź godna potępienia, że jest to MEGA ROSZCZENIOWA postawa - nie dość, że dostałeś podpowiedź za FREE - opis po polsku, że można już od tego śmiało startować (zamiast odesłania do googla) - a dalej wystarczy już tylko włożyć odrobinę własnego myślenia ale także włączyć internet aby zobaczyć - że na MILIONACH stron i to polskich są opisywane te moduły - a ty jeszcze śmiesz takie (no przepraszam ale i tak grzecznie się wypowiem).... więc ty panie karolek śmiesz takie BZDETY tu pisać ??? !!! (Po takich przypadkach to normalnie aż człowiekowi chce się kolejnych tego typu pacjentów - do googla odsyłać - zamiast podsuwać im pod nos talerzyk z kaszką manną )
Mało mnie obchodzi już twoje kolejne zdanie o tym czy się pomyliłeś czy nie pomyliłeś .... to pomijam bo już się przyzwyczaiłem, że co niektórzy nagle odkrywają amerykę i jak na tym forum nie zobaczą wątku o ESP to od razu piszą o mnie Stalin albo Kimirsen
ALE to że w taki grubiański sposób sobie pozwalasz oceniać czyjąś pracę - podczas gdy SunRiver włożył jej sporo w opisanie i to w całym cyklu w kilku odcinkach te moduły, nie dość - że już przymknąłem oko ze względu na święta - że nie chce ci się w googla wpisać ESP - więc zgodnie z zasadą naszego forum zamiast odsyłać cię do googla podałem ci pod nos gotowy link .... a ty jeszcze marudzisz jak rozkapryszone dziecko....
oooo panie kochany - więc - z miłą chęcią wręczam ci uroczystego banana ..... idź pan w ten sposób zachowywać się na inne fora - skoro nie rozumiesz o co na tym forum chodzi !
www.youtube.com/mirekk36 ]